• Annuleren

  "Ben je verhinderd en wil je annuleren? Je kon t/m 31 juni 2017 je inschrijving voor RoermondStormt annuleren. Tot en met 17 september 2017 kan je jouw inschrijving gratis over laten zetten op een andere naam door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de nieuwe gegevens zoals naam, geslacht, e-mailadres en geboortedatum van diegene die je inschrijving overneemt. Na 27 augustus 2017 is het niet meer mogelijk om je starttijd te wijzigen."
 • Douche

  "In hetstartgebiedzijn afgescheiden douches waar je je helemaal kunt afspoelen met (warm) water."
 • Finish

  "Hetfinishgebiedis gesitueerd op het Stationsplein in Roermond (Stationsplein - 6041 GN – Roermond). Hier krijg je na afloop je medaille. In het finishgebied ontvangen bestormers nog iets te drinken, fruit en andere versnaperingen."
 • Foto's

  "Op zondag 24 september 2017 is een team van fotografenactief om de Hindernissen Stormloop vast te leggen. Naast het fotograferen van de bestormers en de hindernissen wordt ook de sfeer, het publiek en het landschap vastgelegd. Hiervoor hebben zij een creatief concept bedacht. De fotografen nemen een documentaire invalshoek waarin de fotografen werken vanuit hun vrije expressie.
  De foto’s worden op de website van RoermondStormt op een gestructureerde wijze gepubliceerd. Zodat je jezelf gemakkelijk terug kan vinden. De foto’s zijn gratis te downloaden van de website en zullen vanaf maandag 25 september 2017 gepubliceerd worden.
  "
 • Gevonden/verloren voorwerpen

  "Ben je na afloop iets kwijt of heb je iets gevonden? Tot en met 8 oktober 2017 bewaren we gevonden voorwerpen en kun je via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. informeren naar verloren voorwerpen."
 • Hindernissen

  "In totaal zijn er 24 Hindernissen gerealiseerd. Details en afbeeldingen van de  Hindernissen zijn te vinden op de website. Voor ScholierenStorm zijn er 3 kleinere Hindernissen gerealiseerd. Durf je een Hindernis niet te nemen? Meld je dan bij de toezichthouder van de Hindernis. Zij zullen je helpen of desnoods eromheen leiden. "
 • Kledinginname/kleedaccommodatie

  "Je kunt je kleding achterlaten bij de bewaakte kledinginname in het startgebied (Stationsplein – 6041 GN Roermond). Je kunt je tas en andere spullen daar veilig opbergen en aan het einde van de dag weer ophalen. In de buurt van de kledinginname zijn ook de douches en is er ruimte waar je je kunt omkleden."
 • Medaille

  "Aan de finish krijgen alle bestormers een medaille uitgereikt."
 • Openbaar vervoer

  "RoermondStormt is prima te bereiken met de bus of de trein. Het startgebied van RoermondStormt ligt tegenover het Centraal Station Roermond."
 • Opgeven

  "Alle uitvallers worden opgehaald door een vrijwilliger van RoermondStormt. Mocht je onderweg niet meer verder kunnen, loop dan naar de dichtstbijzijnde Hindernis toe en spreek hier de mensen van de Reddingsbrigade aan. Zij zorgen dat er een vrijwilliger jouw kant op komt om je terug naar het startgebied te brengen."
 • Parcours

  "Bestormers die deelnemen aan de 11,0 km lopen 1 ronde en kunnen 24 grote Hindernissen verwachten. De bestormers die deelnemen aan de 22,0 km lopen 2 rondes over het 11,0 km parcours. Voor Bestormers van de 7,2 km volgen hetzelfde parcours maar gaat niet de Maasbrug over maar nemen de afslag naar de Looskade. Voor de ScholierenStorm zijn aparte afstanden uitgezet al naar gelang de leeftijd van de scholieren. Bekijk hier deparcourskaartenen de detailkaart van het startgebied. Het parcours van de 7,2 km, 11,0 km en 22,0 km staat niet volledig in de hekken. Op de plekken waar de hekken langs het parcours ontbreken moeten de bestormers op het voetpad stormen. Via pijlen en vlaggen wordt de route aangegeven."
 • Parkeren

  "Kom je met de auto naar RoermondStormt? Let dan op: buiten de parkeergarages is er op zondag 24 september 2017 tussen 12.00 uur en 20.00 uur betaald parkeren. Voor meer informatie over het parkeren van je auto verwijzen we graag door naar de website van Gemeente Roermond. De volgende parkeergarages zijn op loopafstand van het start- en finishgebied: 
  • Parkeergarage Looskade(Buitenop – 6041 LA – Roermond)
  • Roercenter (Roersingel – 6041 KX – Roermond)
  • Kazerneplein (Maashaven – 6041 TB – Roermond)
  • De Oranjerie (Achter de Oranjerie – 6041 JX – Roermond)"
 • ScholierenStorm

  "Er zijn 3 afstanden voor scholieren, in 5 leeftijdscategorieën. Scholieren van 6 t/m 15 jaar kunnen meedoen aan ScholierenStorm. Voor hen zijn speciale Hindernissen ontworpen. Scholieren van 14 t/m 15 jaar bestormen het officiële 7,2 km parcours."
 • Startgebied

  "Het startgebied bestaat uit de bestormersfaciliteiten en de startvakken, deze liggen allemaal op het Stationsplein (Stationsplein – 6041 GN - Roermond). Op het Stationsplein kun je je startnummer ophalen, je tas achter laten, er is een ruimte om je om te kleden en er zijn wc’s en douches."
 • Startnummers

  "Je kunt je startnummer op zondag 24 september 2017 vanaf 10.00 uur afhalen bij het secretariaat in het startgebied (Stationsplein – 6041 GN - Roermond), tenzij je er bij je inschrijving voor hebt gekozen om het startnummer op te laten sturen. Dan ontvang je het startbewijs tussen 6 en 16 september op je deurmat. Op het startnummer staat je starttijd."
 • Starttijd

  "Weet je niet meer hoe laat je start? Op www.roermondstormt.nl staat een lijst van alle bestormers waar je je starttijd kunt opzoeken. De lijst wordt dagelijks aangepast. Wijzigingen zullen binnen 24 uur zichtbaar zijn.
  Let op! Je starttijd kan aangepast zijn door RoermondStormt en anders zijn dan de tijd die je hebt ingevoerd bij je inschrijving. Op je startnummer staat je definitieve starttijd vermeld."
 • Startseries en startvakken

  "Op het Stationsplein (Stationsplein - 6041 GN – Roermond) liggen de startvakken. Elke 5 minuten starten er 80 bestormers."
 • Tijdslimiet

  "Elke bestormer moet voor 17.00 uur binnen zijn. Dit geldt voor elke bestormer, ongeacht afstand en starttijd. Hindernissen op het parcours worden eerder gesloten, vanaf het tijdstip dat het niet meer aannemelijk is dat bestormers voor 17.00 uur zullen finishen."
 • Veiligheid

  "Bij elke Hindernis is toezicht aanwezig. Daarnaast werkt RoermondStormt samen met professionele partners om de veiligheid te kunnen garanderen. Deelname aan RoermondStormt blijft voor eigen rekening en risico. Zie daarvoor ook de algemene voorwaarden en het wedstrijdreglement die elke bestormer bij inschrijving heeft geaccepteerd. Bestormers dien in het bezit te zijn van een zwemdiploma."
 • Verkeer

  "Het parcours van de 7,2 km, 11,0 km en 22,0 km staat niet volledig in de hekken. Op de plekken waar de hekken ontbreken moeten de bestormers over het voetpad lopen. Tijdens de wedstrijd dienen de bestormers de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen en zich aan de algemene verkeerregels te houden."

JU Sponsors

twelveoclock.png
clevers.png
VenloTech.png
abn-amro.png
mi68.png
praxis-tuincentrum.jpg
cox-co.jpg
MarcSchattefor.png
wml.png
provincie limburg.jpg
rabobank.jpg
rijmar.png
Crowe Horwath Foederer.png
venlona.png
ocean.png
Mokrupak.png
huis-tuin-boulevard.png
DSV.jpg
citymanagement.png
Oranjerie.png
GemeenteRoermond.png
ABS-PB.png
Eci powered by Kien.png
kernarchitecten.png
PSW.jpg
ducot.jpg
VAN-HOUTUM.jpg