041 JRoermond City 20150805We kunnen terugkijken op een succesvolle en mooie eerste editie van RoermondStormt in 2016. Roermond is een leuke stad met veel mogelijkheden voor een toffe hindernissen stormloop. Helaas is RoermondStormt in 2017 afgelast wegens onvoldoende deelnemers om het evenement economisch verantwoord te kunnen organiseren.

081 JRoermond City 20150805De organisatie van RoermondStormt heeft maandag 11 september bekend gemaakt dat de tweede editie van het evenement, die zou plaatsvinden op zondag 24 september 2017 is afgelast. Er hebben zich te weinig deelnemers ingeschreven.

RoermondStormt 0014 Theo Smeets WebTijdens de tweede editie van RoermondStormt op 24 september 2017 kunnen bestormers geld inzamelen voor het Ushersyndroom, een progressieve ziekte die het zicht- en hoorvermogen van mensen aantast.

ConcordiaStormt Main diaVrijdag 28 april 2017 organiseerde RoermondStormt samen met hockeyclub Concordia voor de eerste keer ConcordiaStormt! Ruim 200 bestormers in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar volden het parcours. Ze kregen diverse hindernissen en spellen voor hun kiezen. Onder andere via vlotten het water oversteken, wringen door tonnen, klauteren over een stellage en tijgeren onder netten.

StormMain Icon1 100x100pxDoor welke uitgangspunten laten we ons leiden? Door welke waarden worden we geïnspireerd? Voor de ontwikkeling van RoermondStormt hanteren we 6 criteria die samen een gemeenschappelijk kader vormen: het creëren van een cultuur van innovatie en betrokkenheid.

JU Sponsors

provincie limburg.jpg
Crowe Horwath Foederer.png
kernarchitecten.png
venlona.png
Eci powered by Kien.png
VenloTech.png
mi68.png
ABS-PB.png
huis-tuin-boulevard.png
praxis-tuincentrum.jpg
VAN-HOUTUM.jpg
Oranjerie.png
abn-amro.png
ducot.jpg
rabobank.jpg
twelveoclock.png
DSV.jpg
MarcSchattefor.png
PSW.jpg
ocean.png
wml.png
cox-co.jpg
citymanagement.png
GemeenteRoermond.png
Mokrupak.png
clevers.png
rijmar.png