RoermondStormt 0014 Theo Smeets WebTijdens de tweede editie van RoermondStormt op 24 september 2017 kunnen bestormers geld inzamelen voor het Ushersyndroom, een progressieve ziekte die het zicht- en hoorvermogen van mensen aantast. Tijdens de eerste editie van RoermondStormt stormde het team van Amstelclub al mee om geld in te zamelen voor onderzoek. Dit jaar slaan de organisatie van RoermondStormt en Amstelclub de handen in een om nog meer geld voor dit goede doel in te zamelen.

Iedere bestormer die zich inschrijft met teamnaam: AmstelclubStormt voor Usher wordt overgeplaatst naar starttijd 12.30 uur. Van elke aanmelding gaat 5 euro van het inschrijfbedrag naar het Ushersyndroom voor onderzoek. “Deze samenwerking is voor RoermondStormt uniek”, aldus organisator Jeroen Kouwenberg. Jet Sampers, team Amstelclub: “We hopen een groot team op de been te krijgen om zo veel mogelijk geld op te halen maar ook om aandacht te vragen voor het Ushersyndroom. In Nederland lijden ongeveer 800 personen aan deze ziekte”.

Corné Lenders lijdt zelf aan het Usher-syndroom en stormde tijdens de eerste editie al mee. Hij zal ook dit jaar weer van de partij zijn. RTV Roermond maakte hierover al eerder een item voor het programma: ‘Remunj geit plat’. “Wij vinden het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden in plaats van beperkingen. We dagen mensen uit om hun grenzen te verleggen. Corné is hiermee voor inspirerend voorbeeld”, aldus Jeroen Kouwenberg.

Doe je niet mee met team AmstelclubStormt voor Usher of wil je nog een extra donatie geven aan dit goede doel? Doneren kan via de speciale webpagina van whydonate.

JU Sponsors

citymanagement.png
huis-tuin-boulevard.png
clevers.png
Oranjerie.png
Crowe Horwath Foederer.png
abn-amro.png
GemeenteRoermond.png
ABS-PB.png
venlona.png
wml.png
provincie limburg.jpg
PSW.jpg
MarcSchattefor.png
ocean.png
mi68.png
twelveoclock.png
Eci powered by Kien.png
rijmar.png
ducot.jpg
VenloTech.png
cox-co.jpg
kernarchitecten.png
praxis-tuincentrum.jpg
VAN-HOUTUM.jpg
DSV.jpg
Mokrupak.png
rabobank.jpg