041 JRoermond City 20150805We kunnen terugkijken op een succesvolle en mooie eerste editie van RoermondStormt in 2016. Roermond is een leuke stad met veel mogelijkheden voor een toffe hindernissen stormloop. Helaas is RoermondStormt in 2017 afgelast wegens onvoldoende deelnemers om het evenement economisch verantwoord te kunnen organiseren.

De stichting is afhankelijk van inkomsten uit deelnemersbijdrage en sponsoring om het evenement te kunnen financieren. De groei in deelnemers bleef helaas uit waardoor de tweede editie werd afgelast. Mede hierom is besloten om in 2018 geen nieuwe editie van RoermondStormt te organiseren.

Wij willen gemeente Roermond, sponsoren, partners, vrijwilligers en bestormers bedanken voor hun enthousiasme en betrokkenheid.

Storm verder tijdens DSV VenloStormt
Maar de storm gaat niet liggen! Zaterdag 9 en zondag 10 juni wordt namelijk de 5e editie van DSV VenloStormt georganiseerd. Tijdens deze editie wordt er een record aantal van meer dan 50 hindernissen opgebouwd, waaronder 15 toffe nieuwe hindernissen die je uitdagen om je grenzen nog verder te verleggen. Ook komen er hindernissen waarbij er samenwerking vereist is om aan de andere kant te komen. Kameraadschap en elkaar een hand reiken is dit jaar van extra groot belang. Daarnaast zijn er twee nieuwe onderdelen toegevoegd aan het programma, FamilieStorm: waarbij ouders en kinderen samen kunnen stormen en MiniStorm: een hindernissen stormloop voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar oud.

Reis je af naar Venlo om deel te nemen aan de 5e editie van DSV VenloStormt? Aanmelden of meer informatie? Kijk op de website www.venlostormt.nl.

JU Sponsors

praxis-tuincentrum.jpg
ocean.png
VAN-HOUTUM.jpg
Crowe Horwath Foederer.png
DSV.jpg
GemeenteRoermond.png
MarcSchattefor.png
Oranjerie.png
ABS-PB.png
PSW.jpg
Eci powered by Kien.png
VenloTech.png
rijmar.png
ducot.jpg
wml.png
abn-amro.png
citymanagement.png
rabobank.jpg
provincie limburg.jpg
cox-co.jpg
clevers.png
mi68.png
venlona.png
Mokrupak.png
twelveoclock.png
huis-tuin-boulevard.png
kernarchitecten.png